about-career-hero-image

KARRIERE I ENNOVA

Bli del av et av Nord-Europas mest profesjonelle konsulenthus og hjelp de beste virksomhetene til å bli enda bedre. Driv endringsprosesser for våre kunder gjennom å designe løsninger og forankre anbefalinger i en rolle som konsulent og rådgiver. Eller bli en del av vårt yngre team av interns for å lære mer om livet i en kundeorientert kultur i rask bevegelse.

Hvis du er en data-analytiker eller IT-spesialist, vil du få arbeide med et stort team av høyt kompetente kollegaer som designer morgendagens undersøkelser og anbefalingsplattformer. Med oss vil du få mulighet til å jobbe selvstendig med god veiledning, for å få mest mulig ut av ditt potensiale.

Din personlige utvikling vil bli supplert ved å være del av en engasjerende kultur. Det å være hjelpsom og fleksibel har tatt Ennova en lang vei i denne bransjen, og vi tror på uformelle, team-orienterte arbeidsmodeller for å levere de beste og mest verdifulle løsningene til våre kunder.

LEDIGE STILLINGER

Du kan finne våre ledige stillinger her:

REKRUTTERINGSPROSESSEN

Vi behandler søknaden din konfidensielt, og vi deler den ikke med andre enn vårt rekrutteringsteam.

Prosessen består normalt av to intervjuer. Vi inviterer de mest interessante kandidatene til et intervju med HR og den aktuelle lederen.

Etter det første intervjuet velger vi ut hvem vi ønsker å møte for et påfølgende intervju. I dette intervjuet snakker kandidaten og lederen om jobbinnholdet og forventninger til jobben i Ennova.

ONBOARDING I ENNOVA

Våre nyansatte medarbeidere går alltid gjennom et introduksjonsprogram.

Introduksjonsprogrammet gir innblikk i våre løsninger, organisasjon og arbeidsplass. Du vil få en egen kontaktperson som vil få deg raskt opp og gå både profesjonelt og sosialt.

 

How we use and store your  personal data when hiring