Ennova Headquaters

Ennova

- Nordic Excellence Worldwide

Vi styrker våre kunder med over 30 års erfaring gjennom mer enn 100 forretnings- og IT eksperter. På mer enn 300 prosjekter i året, fungerer vi som en aktiv partner med proaktiv sparring på alle nivå.

Se cases

Bak Ennova

Vi styrker virksomheter og ledere til å forbedre medarbeider- og kundeopplevelsen gjennom faktabasert og engasjerende rådgivning.

ENNOVA – MARKEDSLEDENE AV EN GRUNN

Ennova skiller seg ut fra både Software-leverandører (SaaS) og tradisjonelle undersøkelsesleverandører. Hvordan? Vi integrerer høy kompetanse innen undersøkelser, dataløsninger og atferdsdesign inn i våre digitale løsninger. Vi støtter våre kunder med dyktige konsulenter som utmerker seg i prosjektledelse, og som vet hvordan suksess ser ut på alle nivå i din virksomhet. Og for å sikre endring, tilbyr våre organisasjonspsykologer et utvalg av rådgivningstjenester både på stedet og online.

For å forbli deres foretrukne partner, forbedrer vi kontinuerlig våre tjenester ved å jobbe med de beste globale virksomhetene og ved å være i forkant av de store trendene i bransjen. For å hedre vår nordiske opprinnelse følger hver løsning prinsipper om enkel og funksjonell design. På denne måten tilbyr vi morgendagens undersøkelsesplattform og de beste rådgivningstjenestene.

VÅRE HELTER

Grunnleggende for vår fremgangsmåte, er at vellykket endring vokser fra bunnen av. Derfor sikter vi på å styrke og engasjere den lokale lederen, slik at de kan iverksette handling.

Bak linjene er det en HR eller kundefunksjon som styrer prosessene. Vi sørger for at disse funksjonene får mest mulig ut av innsatsen, og gjør dem til helter i prosessen.

Det er her alt skjer og grunnen til at ledere og prosesseierne er våre helter.

TIÅR MED ERFARING

Vi styrker våre kunder med over 30 års erfaring gjennom mer enn 100 forretnings- og IT eksperter. På mer enn 300 prosjekter i året, fungerer vi som en aktiv partner med proaktiv sparring på alle nivå: seniorrådgivere støtter dere på et overordnet strategisk nivå og veileder dere om trender og løsninger. Dette mens erfarne prosjektledere støtter dere på prosjektnivå, og gir dere støtte i planlegging, innhold, prosess, rapportering og implementering.

Kort sagt handler alt Ennova gjør om medarbeider- og kundeopplevelse!

FÅ NYHETENE FØRST

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som får nyhetene.